:: TENSioN ::



                :: Tensionnyer aku arini....dah la tak der wt keje pape arini....Bosan btul la.... takde mood nk update....sebab minda tgh berkerawang.... gaji dah la x msk lagi...semakin hari hati aku dah takde kt dalam company ni.... tapi nk wt cmner kn terpaksa la bertahan dulu...dah la supervisor wt hal...bos pn nk wt hal gak ker....lantak lah...aku dah try nk develop cmpany...try make changes tp takde spe nk support...tak blh wt per la....wtper aku nk jd 'hidung tak mancung,pipi tersorong-sorong' betul x? ::
Labels: 0 comments | edit post
SELAMAT DATANG OKTOBER



:: Selamat Datang bulan kelahiran aku....hehehe....sory la sebab dah lama sgt aku tak update blog aku nie....
Da berkerawang dah pun...hehehe....kita dah pun memasuki bulan Oktober....
Dalam Islam kita masih lagi di dalam bulan Syawal iaitu bulan meraikan Ramadhan Al-Mubarak
Sebelum aku mulakan semuanya di bulan baru aku ucapkan Eppy Besday to everyone yang lahir bulan ni... ::

Baiklah apa yang berlaku kat aku sepanjang awal bulan ni....

1.  Gaji masuk lambat....:-(  ni adalah disebabkan masalah admin aku yang suka cari alasan...
2.  Aku bergaduh dengan budak sales....Maybe pada sesape yang kenal Swatman a.k.a. http://www.besout4ever.blogspot.com da pn introduce sape orangnya.... Pantang nye aku ialah bila org buat tuduhan tak berasas kat aku.
3.  Aku dapat dating kembali dengan my gurl.
4.  Cbuk cari hardware komputer untuk adik aku...lama tak buat benda ni...hehehe....

:: Oklah...mybe itu je yang aku blh update buat masa ni....kita jumpa lagi sebab aku nak cari brg utk sambut besday aku....yeehaaa.... ::

Labels: 0 comments | edit post
BuBYe SeptEmBer




~SALAM

        :: Hye sumer...hope korg sumer still ag dalam mood raya...walaupun kita masing2 dah ad yang pg keje....tapi yang tak bekerja dan still bljr...Final is counting down....hehehe...hari ni aku nk cter apa ye?? ::


        :: Ok la... cm bese la aku g keje kn... xde pape yang menarik pun...tp dlm hati aku, aku still rs sedih...sedih mengenangkan keje yang xcnfirm ag ni...aku redha nagn apa yang ditentukan Ilahi...tp apa yang aku blh berharap agar aku dapat perbaiki hidup aku ni....aku tak malu nk share ngan korang yang membaca blog aku ni....aku rasa luahan aku ni pun blh jd motivasi kt some other guys kt lua sana...bukan senang nk senang...tp klu kiter berusaha kdg2 Tuhan sudahpun mengaturkan hidup kiter...kiter xd jodoh dgn keje ni...kiter mgkn ad jdh dgn keje lain...cuma advice for all....keep trying coz korang takkan rugi apa2....aku sedih tapi aku yakin jika Tuhan itu Maha Mendengar...dia akan sentiasa mendengar Doa hambanya... ::


        :: Hari ni kte da pn smpai kt akhir bulan 9....hope aku dapat lakukan sesuatu utk kerjaya dan hidup aku...hope kite sm2 dpt motivasi dari bulan lps...tp igt...jgn dikenang benda yang sedih....jdkn ia pengalaman.... ::


* ni adalah Pic RAYA aku...







Jom baca novel

Di ANtaRa GArIsaN







masa ni tgh otw nk g beraya....muka ngantuk...penat wt keje....huhu...



ni plak tgh mencekik berjemaah....








Dari Tengah : berbaju biru (Abg Ngah), berbaju coklat (bapa aku), berbaju merah (Abg Haz)...
mkn jgn xmkn!!!!








masa ni ada OPEN HOUSE umh sedara aku kt 
Tmn Cempaka....kepada yang dok melaka th la
kt mn Tmn Cempaka... Mkn daging kambing woo...
sedap gak!! huhuhuhuh


:: Okla...smpi di disini bulan September... dan Selamat Datang 
bulan Oktober...semoga hidup aku akan lebih better psni ::














Kisah Raya
++Raya thn ni mungkin telah memberi lembaran yang baru buat aku....byk perkara yang telah mematangkn diri aku...adk aku pn nk khwn da...then raya th ni pn menyeronokkan sbb aku dapat tlg sedara mara aku memasak ramai2....satu tradisi kampung yang tak mungkin blh di ubah....


cuma thn ni tak dapat duit raye lak...kn bg duit raya adala...huhuhu....just kidding...apa pn hubungan aku dgn sedara johor dah mula berubah diorg dah mula berbaik2 dgn aku....aku tak tahu kenapa jd perubahan tu....n korg nk th ker apa masalah aku dgn sedara aku?? Sape yang rapat dgn aku mungkin th....


apa pn ni la pic yang sempat aku snap di mlm raya....++





masa ni nk wt RENDANG PALEMBANG....korang th ke rendang tu cmner?kuahnye wrna hitam....sedap gak...











ni plak tgh cbuk perah santan....penat tgn wooo...keje aku bkn memerah tp memarut kelapa....bayangkan 30 biji sekaligus....menggigil tgn wooo....










ni la suasana keseluruhan kami wt keje....best gle masa ni....
mengeratkan silaturrahim....sume nyer ada...ni la kenangan mlm raya
thn ni....


ni plak aku masa mlm raya....tp da abis tlg da...aku blk umah mandi n nk g blk umh sedara aku....muka penat x?pose ni woooo...












ok lah....nk th cmner raya aku?tgk post selanjutnya....Selamat Hari Raya
Selamat Hari Raya
~SALAM

     :: Lama Tidak Bersua ::
:: Bila Berjumpa Alangkah Gembira ::
:: Di Pagi Raya Kita Bermaafan ::
:: Salah Dan Silap Harap Dimaafkan ::
:: Terkasar Bahasa Bukan Dipinta ::


:: Ayah Dan Ibu Ku Pohon Maaf ::
:: Di Pagi Raya Yang Sungguh Bahagia ::
:: Sambil Menikmati Juadah Yang Tersedia ::
:: Ketupat Dan Rendang Tidak Dilupa ::
:: Dimasak Bersama ::
:: Mengeratkan Hubungan Sesama Keluarga ::


:: Kepada Kawan Yang Dicintai ::
Suka Dan Duka Kita Tempuhi ::
:: Andai Telah Terluka Hati ::

:: Harap Jangan Di Simpan Di Dalam Hati ::


:: Di Kesempatan Ini ::
:: Ku Ingin Menyusun Sepuluh Jari ::
:: Memohon Maaf Dari Hujung Rambut ::

:: Sehingga Ke Hujung Kaki ::
:: Harap Silap Dimaafi ::
:: Bersama Kita Bahagia Di Aidilfitri ::


Hope sume silap aku dimaafkan ye....andai aku ada terkasar bhs, teramik harta benda, tercuit kt mana2 hope korg maafkan aku ye....n sbg menghormati hari raya...ada duit raya utk korg.....



HEHE....baru mintak maaf dah terkena balik...huhuhuhu...ok guys n gurls..
SELAMAT HARI RAYA
MAAF ZAHIR BATIN


Kalau ada nk wt open house jgn lupa ajak... =)

Bosan
~SALAM....

Bosannya hari ni....hari ni hujan je...aku rasa hari ni cm mlm lailatulqdr je....sebab tak panas pn....nyaman je hari ni....hari ni pun xbyk keje la...rileks n layan blog....ok la...saja je ngacau....salam ukhwah utk sumer....
Shopping
~SALAM



Morning semua....hari ni hujan...tapi aku dapat rasa hari ni cm ceria sgt...aku tak tahu nape...smlm aku pegi beli baju raya kt leisure mall Tmn Segar kt Cheras...aku jnis smple je...tgk bkenan trs amik...tak payah leceh...aku abis dalam RM75 je...tapi sblm tu aku pegi bbuka pose dgn member aku kt Kg Baru...saja jer nk berbuka ngan member...lepas dari aku pegi beli baju aku terus pegi down town kt Bdr Tasik Pemaisuri...aku pegi kul 10 tp rupa-rupanya diorg buka kul 11...aku ngan Ja'a melepaklah kt medan selera kt ctu....da la airnye tak sedap....pemandangan serabut lak tu....lepas diorg buka aku pn berjalan la survey brg kt sana....tak de yang berkenan pun just nk cuci mata jer....ok la nant aku update gmbar kt post ni...semoga hari korang ceria....daaa
  • My PhotoBUCKET

    Followers

  • Shoutbox


    ShoutMix chat widget

    Status YM

    Visiting