:: TENSioN ::



                :: Tensionnyer aku arini....dah la tak der wt keje pape arini....Bosan btul la.... takde mood nk update....sebab minda tgh berkerawang.... gaji dah la x msk lagi...semakin hari hati aku dah takde kt dalam company ni.... tapi nk wt cmner kn terpaksa la bertahan dulu...dah la supervisor wt hal...bos pn nk wt hal gak ker....lantak lah...aku dah try nk develop cmpany...try make changes tp takde spe nk support...tak blh wt per la....wtper aku nk jd 'hidung tak mancung,pipi tersorong-sorong' betul x? ::
Labels: 0 comments | edit post
SELAMAT DATANG OKTOBER



:: Selamat Datang bulan kelahiran aku....hehehe....sory la sebab dah lama sgt aku tak update blog aku nie....
Da berkerawang dah pun...hehehe....kita dah pun memasuki bulan Oktober....
Dalam Islam kita masih lagi di dalam bulan Syawal iaitu bulan meraikan Ramadhan Al-Mubarak
Sebelum aku mulakan semuanya di bulan baru aku ucapkan Eppy Besday to everyone yang lahir bulan ni... ::

Baiklah apa yang berlaku kat aku sepanjang awal bulan ni....

1.  Gaji masuk lambat....:-(  ni adalah disebabkan masalah admin aku yang suka cari alasan...
2.  Aku bergaduh dengan budak sales....Maybe pada sesape yang kenal Swatman a.k.a. http://www.besout4ever.blogspot.com da pn introduce sape orangnya.... Pantang nye aku ialah bila org buat tuduhan tak berasas kat aku.
3.  Aku dapat dating kembali dengan my gurl.
4.  Cbuk cari hardware komputer untuk adik aku...lama tak buat benda ni...hehehe....

:: Oklah...mybe itu je yang aku blh update buat masa ni....kita jumpa lagi sebab aku nak cari brg utk sambut besday aku....yeehaaa.... ::

Labels: 0 comments | edit post
  • My PhotoBUCKET

    Followers

  • Shoutbox


    ShoutMix chat widget

    Status YM

    Visiting